Dagbok

Stallets dagbok

Tobias var välförtjänt ledig idag för att få vila upp sig efter tappert arbete under våra resor. Även Fredrik var lite midsommarledig över helgen, men vi var ändå fullt med folk och tränade precis som vanligt. Dock märktes det att det var helg idag om man kollade in aktiviteten på området, det var nog en del stall som hade det lugnare idag.
Efter raskare träning igår så blev det en aning mer återhållsamt idag och mer åt mellantempon. Hästarna skötte sig bra och såg fina ut, både träningen och arbetsdagen flöt på utmärkt. 
En hel del hästar blev shamponerade, skönt att få en riktig ordentlig tvätt när det är sommar och värme. Man får anpassa arbetet efter hur varmt det blir, de dagar då temperaturen går upp högt så gäller det att prioritera att hinna klart med träningen innan solen gassar alltför mycket. Samma sak med hagarna, det är inte snällt att ha hästar ute framåt lunchtid, men vi vill ju hinna få ut så många som möjligt innan dess. Då får man korta ner hur länge de är ute så sista hästarna kan gå in hyfsat tidigt.
Alla de här rutinerna tycker jag fungerar fint, vi är ett bra team med samma tänk och vi lägger upp arbetet så det blir bra för hästarna.
Imorgon är det lunchtävlingar på Göteborg, men vi har inga hästar där utan vilar upp oss inför kommande vecka istället. Det är träning som vanligt hela veckan och så tävlingar på Bro nästa söndag där vi har en väldans massa starthästar. 
Önskar er en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1