Dagbok

Stallets dagbok

Så inleds en ny vecka och vi kommer inte direkt ligga på latsidan. Det blir resa till Jägersro imorgon för tävlingarna onsdag och sedan tillbaka och direkt till Norge för tävlingarna torsdag. 
Vi började dock med en vanlig träningsdag idag, höger varv som vanligt på måndagar. Det var också grästräning vilket det kommer vara de flesta måndagar. Vi hade A Ragman och Chamori där och även om de inte gick något speciellt fort så såg de ändå trevliga ut och verkade gilla gräset.
Snowfoot gjorde en ny träningsrunda i startboxarna med startboxtäcket och med ovärderligt bra hjälp av banpersonalen. Förra gången gick det ju enormt framåt och jag tycker det gick minst lika mycket framåt idag, det känns toppenbra det här. 
Idag var det också anmälningar till Bro Park den 28e och vi har minst sagt många anmälda... I kval har vi Chamori och Hällmyrans Zahra. I lopp har vi anmält Mr Tooma Global, Sharp Eye, Bright Light, Perfect Girl Ester, Beach Road One, High Max, A Ragman och Dhakota. Tror ni vi kommer ha fullt upp eller...?
Imorgon ska det enligt väderprognosen fullständigt hällregna. Vi kommer träna på förmiddagen som vanligt (vi får hoppas att banan inte helt regnar bort...) och sedan vi lunch bege oss mot Malmö.
Imorgon kommer också startlistan till Övrevoll på torsdag vilket blir intressant att se.
Uppdatering kommer förmodligen från transporten när vi är på väg!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1