Dagbok

Stallets dagbok

Hemma vid midnatt igår och innan jag kunde somna var jag ju tvungen att se Robinson-finalen efter att ha följt hela säsongen. Det var så spännande att även fast jag var trött var jag klarvaken hela programmet och väldigt nöjd med utgången.
Efter några få timmars sömn var det dags att hoppa upp till en ny vecka och en hel del arbete att ta itu med. Gårdagens starthästar mådde fint och kändes bra i benen, de fick en ordentlig dusch efter de varit ute och de verkade nöjda och tog en extra powernap under förmiddagen. Resandet tar ju en del på krafterna och då vill man att de ska få det så lugnt och harmoniskt som möjligt så här dagen efter resa med tävling.
Idag var det mestadels mellantempon som gällde och dessutom en del startboxträning. Snowfoot tränar i stort sett varje dag och gör framsteg hela tiden, den här tiden vi lägger ner är guld värd. Idag var också Chamori och Hällmyrans Zahra där och övade, fast på olika nivå. Chamori är redo för kval och övade på att springa av från boxarna. För Zahra var det första riktiga startboxträning (även om hon övat i startboxattrapperna) och hon fick gå in och stanna ett par gånger, skötte sig hur bra som helst.
Idag var det också en hel del anmälningar och för vår del fokus på nästa onsdag på Bro Park (den 3 juni) då vi har en hel drös med hästar anmälda. Det är ju jätteroligt när fler hästar kommer igång nu vartefter och startar, startlistan är ute på torsdag.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1