Dagbok

Stallets dagbok

Fredagar är ju oftast lite av en mellandag med träningen och det är också då vi emellanåt gör någon sorts alternativträning med några hästar. Något som är en bra variation och som både kan vara nyttigt och roligt att variera med.
Idag reds en tur ute på fälten och det är verkligen fantastiska ytor som finns där. Tidigare har vi ridit på fältet precis till höger när man kör in vid banan, men i år har vi istället varit bakom ingången till dirttrackbanan, där finns ett fält som känns oändligt stort. Man kan rida flera kilometer rakt fram och det känns som ytorna aldrig tar slut. Underlaget där är också jättefint, så det är en fantastisk möjlighet att kunna träna där.
Hästarna tyckte det var roligt och för de yngre hästarna blir det också en bra träning att få gå på gräs även om man så klart gärna också vill öva dem på den riktiga gräsbanan innan de startar där.
Tömkörning är en annan nyttig variation som vi också jobbade med idag, det är bra att kunna jobba hästarna dressyrmässigt från marken och det bygger upp dem och mjukgör dem väldigt fint.
Imorgon tränar vi som vanligt och det är mera tempon som gäller för en del av hästarna. Önskar er alla en trevlig helg och på återhörande imorgon!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1