Dagbok

Stallets dagbok

En träningsdag med mestadels raskare träning och det var flera som gjorde väldigt starka intryck idag. Att se dem träna på så här fint ger ju en massa förväntningar framöver, vi har mycket spännande att se fram emot under säsongen tror jag. 
Här hade jag kunnat nämna namn, men vill nog smälta intrycken från dagens arbeten och hålla lite på det faktiskt.
Nu något helt annat;
I ett antal veckor nu har vi bett de besökare/ägare som normalt är på plats (speciellt på lördagar) att hålla igen på besöken för att begränsa riskerna för smittan så mycket som möjligt. Nu känner vi att vi kan lätta lite försiktigt på det och att det med vårens ankomst (nåja, det borde ju vara vårvärme nu...) blir betydligt lättare att ha folk på plats och ändå kunna hålla avstånd.
Man kan komma till stallet och se träningen, man kan hälsa på hästarna och fikar man på uteplatsen så finns det gott om plats. Det enda vi behöver begränsa är att vi inte som förr sitter 20 personer och trängs kring bordet när vi fikar. Man kan absolut vara i köket och fika med oss så länge det inte är fler i taget än att vi har gott om plats att hålla på den viktiga säkerheten.
Så från och med nu är alla välkomna igen, men vi kommer så klart vara väldigt noga med att följa de rekommendationer som finns för att hålla alla friska.
Imorgon är det tävlingar på Bro Park (utan publik), men ovanligt nog så har vi inga starthästar. Vi laddar istället för nästa vecka och hejar på Angelika via tvn!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1