Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och en hel del att göra. Måndagar har vi vår hovslagare på plats och det kräver alltid en del planering så det synkar bra mellan ridschemat och vilka som ska skos.
Träningen gick utmärkt, det var lite av en vanlig måndag med mellantempon som gällde och höger varv på dirttracken. Hästarna skötte sig fint. Vi gjorde också en kort repetition med A Ragman i startboxarna inför kvalet på onsdag och det var inga problem alls. Han har övat mycket tidigare, men att friska upp minnet kan ju vara bra.
Idag kom startlistan till Göteborg och alla våra hästar kom med i loppen vilket var glädjande eftersom Bright Light stod en bit ned på listan i populära Sunday Special. Förutom han så startar också Light Treading, Haweswater och Kew Bridge
Med fyra hästar som ska resa till Göteborg håller vi för fullt på att leta efter lastbil som vi kan antingen anlita med chaufför eller hyra själva bilen. Det här behöver vi helst få klart och bokat imorgon och vi jobbar för fullt med det. Har någon tips om lämplig bil så hör gärna av er!
Anmälningslistan kom också idag och då gäller det Bro nästa onsdag. Vi har några anmälda där, men jag vill avvakta onsdagens tävlingar och träningen fram till startanmälan innan vi bestämmer om och vilka som startar. Jag är mest väldigt glad för att Angelika fick några jättefina ritter den dagen, det ser vi fram emot med spänning!
Imorgon kommer kommentarer om onsdagens starthästar!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1