Dagbok

Stallets dagbok

Igår kväll fortsatte firandet. Vi firade väl lite lagom så där med bubbel och häng på restaurangen vid hotellet. När man varit så förväntansfull, nervös och sedan överlycklig så går luften lätt ur en när man väl börjar varva ner, jag blev jättetrött. 
Några som var mer ambitiösa med festandet var hela stallpersonalen,dvs alla som har hand om de skandinaviska hästarna. Ibland går de ut och festar efter tävlingarna och igår kväll ville alla fira av Tobias som åkte hem imorse. När jag kom till stallet strax efter kl 6 på morgonen var det inga pigga och raska människor som satt och hängde på soffan utanför stallet... :) Jag tror de alla ändå tyckte att det var värt det, de verkade ha haft väldigt roligt.
Timo mådde jättebra och hade tagit loppet perfekt, kändes iskall och fin i benen och rörde sig bra. Lite trött var han bara, men konstigt hade varit annars.
Vid lunchtid åkte jag mot flygplatsen och är nu hemma igen. Jag lever fortfarande kvar i gårdagens glädjekänsla och den får gärna hänga kvar länge.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1