Dagbok

Stallets dagbok

Så är vi inne på sista dagen i januari och fortfarande gott om plusgrader. Som jag tidigare skrivit så är jag väl medveten om att det är ett varningstecken ur miljösynpunkt att klimatet är så skevt. Dessutom finns det ett behov för en period med ordentliga minusgrader för att ta kål på vissa bakterier och även fästingar och annat. Dock måste jag ändå medge att jag (som har svårt för kylan) njuter av den bästa vintern någonsin vädermässigt.
För hästarna så är det också en enorm fördel, de slipper träna och tävla på lösa vinterbanor som sliter utan har perfekta träningsförhållanden i stort sett varje dag. Banorna är toppfina verkligen!
Efter en dag igår med mera rask träning så var det något lugnare tempon idag och hästarna skötte sig fint. Imorgon blir det raskare igen för en del av hästarna medan några nu grundtränar lugnt inför säsongen.
Tänk att det bara är drygt två månader kvar till vårpremiären, tiden går ju verkligen fort!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1