Dagbok

Stallets dagbok

Det har verkligen varit snabba scenförändringar den senaste tiden för mig med resor fram och tillbaka till Dubai. Ena dagen är man på Bro Park och jobbar med hästarna och dagen efter är man i Dubai och så tillbaka igen. Det känns lite absurt egentligen och ändå anpassar man sig fort, nu är det hemmaplan som gäller denna vecka och nästa. 
Efter tävlingarna söndag den 9e blir det avgång mot Dubai igen och Timo Nurmos startar torsdagen den 13e.
Att han får spendera vintern där har utvecklat honom massor, man kan se hur han har blommat ut och mått bra av att få vara i värmen och med massor med faciliteter. Det är full satsning på i första hand Svenskt och Norskt Derby i sommar och med den här vinterträningen har vi gett honom de allra bästa förutsättningarna.
För mig som tränare har det också varit och är mycket utvecklande och lärorikt. Det har dessutom gett ett annat perspektiv på hur vårt stall ska satsa och hur det ska se ut framöver. Det finns en hel del planer och nytänk kring många olika delar av träningsrörelsen vilket känns inspirerande.
Imorgon kommer en ny bilduppdatering här på hemsidan!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1