Dagbok

Stallets dagbok

Härligt med seger för Label Black! Han har förut inte alls fungerat i loppen då han varit rent "hästrädd", men efter mycket träning så har han blivit mycket tuffare och det har också visat sig i loppen, även i starterna innan då han börjat prestera bättre och bättre. Roligt för hans ägare som haft kvar honom som blivande amatörhäst till ägardotter Sofia som rider honom i träning en hel del, det är ju skönt att han visar stabil form och att han börjar utvecklas.
Det här med galopp och tävlingar, det är oftast uppåt och nedåt. Glädje över segern så klart medan de andra två starthästarna var mer oroande. Se närmare kommentarer om starthästarna under fliken (Starter &) Resultat.
Sent ikväll går mitt flyg till Dubai och jag landar imorgon bitti. Det ska verkligen bli spännande att få se Timo Nurmos nu igen efter ganska lång tid hemma. Uppdatering från Dubai kommer imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1