Dagbok

Stallets dagbok

Synnerligen trevlig dag där fikat blev tema jul med massa godsaker som man brukar ha på ett julbord. Såå gott och trevligt var det, tack alla som var på plats! 
På temat julfika blir det fler chanser till detta utan tvekan. Vi kör julfika på julafton och det kan nog även organiseras en glöggfika innan dess eventuellt. 
Idag var dirttracken öppen och den kändes ganska fin om än åt det lite väl raska hållet. Vi höll oss i lite återhållsamma tempon, men klart raskare än de senaste dagarna och det kändes välbehövligt. Skönt att få rasta av de hästar som reds, men med väldigt många vaccinerade så var det ett mindre gäng som tränade idag.
Snowfoot och Double Down travade och cantrade på rakbanan idag, det var dubbelpremiär kan man säga. Det var nämligen första gången de reds tillsammans på tur och även första gången de var ute på rakbanan, en stor milstolpe!
Chamori reds ute i volten och både travade och cantrade där, det lär inte dröja så länge förrän hon är ute med grabbarna och tränar.
Imorgon kommer också Perfect Girl Esters syster- hon har det mycket passande namnet Perfect Sister. Det känns jätteskoj att vi får in henne i vårt stall! 
Nu är vi på väg mot Jägersro för årets två sista starter imorgon och även om uppladdningen inte varit riktigt som man önskat (med mest lugn jogging den senaste tiden) så får vi hoppas de räcker en bit ändå. Jag har uppdaterat mer utförligt med kommentarer och det finns som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1