Dagbok

Stallets dagbok

Nu sitter vi i transporten och har varit på väg i några timmar. Båda hästarna gick på transporten lugnt och rutinerat och de står och mumsar hö och verkar harmoniska. 
Vi kom iväg något senare än tänkt, strax efter kl 14 rullade vi ut från stallområdet. Jag gillar att åka först efter de ätit upp lunchen i lugn och ro, däremot hade vi egentligen siktat på någon timme tidigare.
Dagens träning var av det mestadels raskare slaget och de som gick fortast var:
Space Dragon och Bright Light tillsammans.
Beach Road One ihop med House in Order.
Power of Attorney ensam.
Perfect Girl Ester ensam samt Dhakota även han utan sällskap.
Snäppet under i tempo gick Timo Nurmos tillsammans med A Ragman.
Utöver dessa var det också några som gick lite lugnare tempon eller mellan. Hästarna såg så starka och bra ut och gjorde det lätt, det var en fröjd att stå vid sidan av banan och se dem galoppera förbi.
Åringarna jobbade vidare idag, Double Down var ute på en tur runt området medan Snowfoot travade och galopperade i volten. Igår gjorde de tvärtom, lite alternering i upplägget är bara nyttigt för dem. Chamori är väldigt läraktig och hon rids inne i stallet nu och provade även trav på gången idag. Hon är snart redo för turer ute hon med.
Imorgon är det då lunchtävlingar på Jägersro och våra hästar går i samma lopp. Jag har uppdaterat med kommentar om deras chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1