Dagbok

Stallets dagbok

Skönt med plusgrader idag, vi kunde till och med öppna upp alla fönster i boxarna under dagen. Hästarna älskar att stå och titta ut och vi försöker se till att de kan göra det så mycket det bara går. Nu är det för kallt att ha öppet dygnet runt, men på dagen när vädret är som idag går ju utmärkt.
Dagens arbete och träning gick fint, allt flöt på bra trots att vi hade en hel del att göra. Tobias var ledig eftersom han kör transporten till Malmö under helgen, så vi fick klara oss utan honom idag.
Nu under kvällen väntas vår nya franska åring Chamori anlända och det blir spännande att äntligen få hem henne och vi ser också fram emot att börja jobba med henne och se henne röra sig i longering.
Imorgon tränar vi som vanligt på morgonen och siktar sedan på att komma iväg mot Jägersro hyfsat tidigt. Uppdatering kommer från transporten!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1