Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag igen och när det nu är tävlingar i övermorgon igen så blir man lite dagvill faktiskt. 
Det var som vanligt idag rutinträning med mest mellantempon eller lugnare och hästarna såg fina ut.
Timo Nurmos har fått vila två veckor efter sitt lopp och planen var egentligen en vecka till lugnt (för att få en liten minisemester), men nu är han så pass pigg att det kändes nödvändigt att sätta igång honom igen. Det var jätteroligt att se honom ute och galoppera, han ser ut som att han utvecklas och blir finare för varje dag.
Idag var det startanmälan till söndag på Jägersro och då har vi Dhakota i Janos Tandaris minne (korta varianten av Kriteriet) samt Perfect Girl Ester i Autumn Final Sprint, spännande starter båda två.
Det var också anmälningar till nästa onsdag (den 13e) och då har vi ett antal hästar anmälda i loppen, då några av dem startar nu på onsdag så får vi se hur många startande det blir när röken skingrar sig.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1