Dagbok

Stallets dagbok

Så var man tillbaka igen. Alltid efter en semester (även av kortare slag) så känns det som man varit borta jättelänge när man kommer tillbaka till stallet igen. Det tar en halv dag att hittar rutinerna och komma ikapp och få koll på allt. Märkligt, men samtidigt betyder väl det att man faktiskt har kopplat av litegrann.
Det var träning som vanligt idag och väldigt blandade tempon beroende på när varje häst ska starta, vissa cantrade på ganska raskt.
Denna vecka är det full fart med tävlingar i Göteborg på onsdag samt på Bro fredag kväll. 
Idag var det också anmälningar till storloppsdagen den 20e på Bro Park, det är alltså söndag om knappt två veckor och då kommer vi ha några starthästar, exakt hur många får vi se under denna vecka eftersom några av dem startar då.
Det var väldigt länge sedan vi hade någon bilduppdatering här på sidan, den delen har varit lite eftersatt. Jag hoppas hinna ordna en under morgondagen! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1