Dagbok

Stallets dagbok

Så var det en ny träningsdag och fem turer med ganska många hästar i varje tur reds. Lite fler på rakbanan än på dirttracken, men det var som vanligt en mix och jag tycker det fungerar utmärkt så. Mestadels lite raskare tempon som gällde idag och hästarna skötte sig mycket bra.
Idag var det också startanmälan och med ett nyutskrivet maidenlopp så har vi på onsdag sex starthästar i fem olika lopp. När startlistan kom så höll jag tummarna för att de tre lopp där vi inte hade starthästar skulle ligga lite lagom så där emellan, så vi får bra tid till sadling. 
Började kolla första loppet; ingen starthäst, andra loppet; ingen starthäst. Jaha ja, nu kommer de komma på rad alltså... Ja, mycket riktigt så låg det tredje lopp vi inte hade häst i allra sist, så alla våra hästar går i loppen efter varandra (lopp 3,4,5,6 och två stycken i lopp 7). Planering av dagen är redan påbörjad, här måste allt styras upp på minutschema för att det ska fungera bra för hästarna och att alla förberedelser och sadlingar ska gå smidigt.
På eftermiddagen idag hade vi en timmes telefonmöte i Tävlingskommittén som jag är med i och nu börjar tävlingskalendern med datum för tävlingar ta form. Efter många möten, förslag och förhandlingar så verkar det som att en plan nu i stort sett är i hamn. Nu börjar det också se bra ut med ett fint "flow" i kalendern så det finns tävlingar med en bra regelbundenhet. Och ni som undrar, ja det är inlagt vintergalopp i planeringen! Jag återkommer med mer detaljer när det är klart att publicera.
Imorgon tränar vi vidare och det är också dags att gå och kolla in åringar inför auktionen på lördag, redan imorgon börjar visningen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1