Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag igen och efter en intensiv vecka så är jag helt dagvill, tyckte det kändes som torsdag idag. Förra veckan var det ju verkligen fullspäckat schema med resa till Jägersro två dagar och så kvällstävlingar Bro Park direkt dagen efter samt då gårdagens Göteborgsresa från tidig morgon till kväll (flyget hem blev dessutom försenat när vi väl satt i planet, så vi blev sittande ute på plattan i ungefär en timme innan vi ens kom iväg...).
Nu är det ny vecka och nya tävlingar, denna vecka är det Bro Park onsdag lunch med fina lopp samt Göteborg på söndag där vi kommer starta Haweswater och Chizhou.
Idag var det också anmälningar till nästa onsdag (även det på Bro Park) och då har vi Approach, Shylock, Australian Open, Sharp Eye, Space Dragon samt Kew Bridge som alla siktar på start.
Dagens träning var som oftast på måndagar lite av rutinträning med mestadels mellantempon även om några cantrade i raskare tempon. 
Imorgon blir det mer tempon inklusive en del snabbjobb.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1