Dagbok

Stallets dagbok

Sämsta tävlingsdagen på väldigt länge. Fint kval av Dhakota som verkligen såg bra ut och gick lätt hela vägen, men det var också dagens enda riktigt bra insats.
Visst finns det förklaringar och ursäkter för varje häst; någon behövde loppet, en trivdes inte på banan, en var inte så långt slagen mm. Dock när man lägger samman att fem starthästar underpresterade på samma dag så var det något som inte stämde idag.
Normalt sett brukar jag ju skriva kommentarer om varje häst efteråt, men idag gör jag ett undantag och hoppar över det den här gången. Vi behöver ta ett helhetsgrepp på vad det var som var orsaken till dagens resultat. Jag har några idéer och teorier, men vi börjar med att se hur det är med hästarna imorgon bitti och tar det därifrån.
Förra onsdagen hade vi fina resultat, så det här är något som kommit nu. Jag återkommer med mer om detta imorgon.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1