Dagbok

Stallets dagbok

Efter avlastning, uppackning och sedan hemfärd hann klockan bli rätt mycket. Med 2,5 timmes sömn (plus en del i transporten också, men man sover inte direkt kungligt i ett framsäte...) så var jag inte jättepigg imorse. Visserligen är jag ganska van vid att sova för lite emellanåt, men det märks ju tydligt att man blir lite "dum i huvudet" och inte helt skärpt.
Dock inte värre än att några timmars extra sömn ordnar upp det hela.
Idag var det då träning som vanligt och på måndagar är det ju höger varv som gäller på dirttracken. Träningen var nästan uteslutande åt mellantempo-hållet, hästarna skötte sig fint och hela förmiddagen flöt på utmärkt.
Det var idag också anmälningar till flera banor nästa vecka, bl a Bro Park som har kvällstävlingar nästa fredag (den 16e) och där har vi Daxios, Sharp Eye och Dhakota anmälda.
Under eftermiddagen har jag också gått igenom ganska många kommande storlopp under september och oktober som anmäldes idag. Där har vi en hel del hästar som nu är anmälda i lite olika lopp, något att se fram emot.
Imorgon är det träning som vanligt och jag kommer också uppdatera med kommentarer angående onsdagens starthästar.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1