Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi i Malmö, hästarna installlerade i stallet och vi på hotellet. 
Dagen inleddes med träning som vanligt under förmiddagen. Vi började med första turen tidigt och hann då rida klart alla hästar relativt tidigt.
Direkt när sista hästen var riden började vi lasta in all packning i transporten och göra oss klara för lastning och avfärd. Perfect Girl Ester gick rakt in i transporten och stod där lugnt direkt. Chizhou tog en stund att lasta, men när hon väl var inne och vi kom iväg så reste hon bra. Det här är ju hennes första resa sedan hon kom till oss som åring.
Klockan 12.20 kom vi iväg medan övriga i stallet gjorde klart det sista arbetet som var kvar innan lunch.
Vid strax efter klockan 21 var vi framme på Jägersro och då var det som vanligt en del att göra. Hästarna ska få en dusch och gå ut på en ordentlig promenad, boxarna ska strös och foder och vatten ska ges. 
Någon timme senare kunde vi bege oss mot hotellet och sammanfattningsvis så har båda hästarna rest utmärkt och verkar lugna och harmoniska båda två.
Imorgon börjar tävlingarna vid lunch, första start redan klockan 12.15 (jämfört med Derbydagen då det var eftermiddagstävlingar). Jag har som vanligt uppdaterat kommentarer angående deras chanser och ni hittar dem under fliken Kommande Starter (eller Starter & Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1