Dagbok

Stallets dagbok

Roligt att vara tillbaka igen i stallet även om jag inte var borta så himla länge. Faktiskt räcker några dagar hemifrån för att få ny energi. Om jag får välja på tre korta resor lite utspridda eller en längre så tror jag det är mycket mer värt med flera korta. Dessutom är det betydligt enklare och kräver mindre planering att åka iväg på det här viset.
I alla fall så började morgonen som vanligt med inspektion av samtliga hästar och de verkade må fint. Dagens träning var åt det lugnare hållet, efter en hel del raskare träning så var det lite av en mellandag idag. Hästarna såg fina ut och skötte sig bra.
Imorgon är det en del raskare träning på programmet. Det är också förberedelser med packning och så inför vår Göteborgresa där vi startar Light Treading och Haweswater på söndag. Mer om det imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1