Dagbok

Stallets dagbok

Nu är jag på plats i Dubai! Flyget avgick igår kväll och när vi kom fram var det tidig morgon eftersom tiden här ligger tre timmar för Sveriges. 
Vi åkte ut till hotellet och därefter var planen att åka till banan och kolla runt, men då regnade det rejält. Lite av en överraskning faktiskt, vädret brukar i stort sett alltid vara bra i Dubai vid den här årstiden. 
Vi avvaktade med banbesök idag, men imorgon ska vi definitivt upp tidigt för att kolla morgonträningen och eventet Breakfast with the Stars. Rapport om detta kommer imorgon!
På hemmaplan var det en lugnare dag, men några hästar reds på området. Imorgon är det träning på dirttracken igen för samtliga.
Jag utlovade ju nya bilder och nu är de klara. Superfina bilder och roligt med bilder från tävlingsbanan för första gången på länge! Kolla in dem som vanligt under fliken Veckans Bilder.
Imorgon är det också dags för årets första startlista och det är då till tävlingarna nästa onsdag. Nu drar verkligen allt igång igen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1