Dagbok

Stallets dagbok

Inte helt otippat efter allt regnande så var banan inte bra idag. Den var blöt och geggig och hade ojämna partier där vattnet hade lagt sig i sjöar.
Vi testade med första turen att se om det gick att gå väldigt lugnt på den, men den testrundan gick mest i trav och vi kunde konstatera ganska direkt att det var bättre och säkrare att trava runt området än att ge sig ut på den.
I det här läget när hästarna nu är uppe i kondition så är allt som inte är raskare träning bara underhåll och motion. Idag blev det då travturer med pigga hästar, men jag är i alla fall nöjd med att vi kunnat träna på banan hela veckan med ganska bra förhållanden. Det är inte helt lätt när vinter går till vår och med de väderomslagen som varit den senaste tiden så har banorna ändå klarat sig långt över förväntan.
Det blev en trevlig lördag med mycket folk även om det så klart hade varit ännu roligare om vi kunnat träna på. Nu måste dock dirttracken öppna inom kort, oj vad vi ser fram emot det! Önskar alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1