Dagbok

Stallets dagbok

Vid första inspektionen på morgonen idag så såg banan hyfsad ut. Det var inplanerat lugnare träning idag och första turen fick då testa och se hur banan verkade. Den var bra i början av sträckan, men längre ner blev det blötare och geggigare, dock inte värre än att det gick att gå lugnt på den.
Tyvärr blev den fort sämre när graderna steg och redan efter tur 3 för dagen som gick ut kl 8.30 så hade banan släppt rejält. Det blev en travtur till efter det, men de sista turerna ställdes in och de fick motionera i walkern istället.
Blir det extra tid över som det blev idag så får man pyssla och fixa med annat som behövs och vi hann med en hel del bra saker inklusive manfrisering av några av hästarna.
Nu ska det bli kallt i natt så vi hoppas på bra förutsättningar imorgon!
Är nu hemkommen från Friends Arena där vi var och såg genrepet inför Mellofinalen imorgon. Överhuvudtaget var faktiskt alla artister väldigt mycket bättre live och hela finalprogrammet var bra med gästartister och annat. Känslan är att John Lundvik inte bara vinner utan gör det överlägset!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1