Dagbok

Stallets dagbok

Nu sitter jag här på flygplatsen i Fort Lauderdale och planet är för tillfället tre timmar försenat. När vi anlände var det 45 minuter sent och sedan dess har de flyttat tiden längre och längre fram... Nu är det så pass sent att det blir väldigt på gränsen om vi kommer hinna med planet från New York. Vi hade nästan fyra timmar på oss och gott om tid som det verkade då, men nu börjar det bli lite körigt att hinna med. Hoppas verkligen vi hinner!
Orsaken är något sorts snökaos under natten i New York, så jag måste verkligen säga att vi haft tur med vädret, när vi var där var det soligt och förhållandevis varmt för att vara höst.
Det här har varit den bästa semestern någonsin, att få se New York som jag alltid har velat och sedan till solen och värmen i Florida har varit ett helt perfekt upplägg.
Amerikaner är ju väldigt annorlunda jämfört med tillknäppta svenskar och att kalla främlingar för "you guys, dear, honey, darling, buddy" mm är väl inte riktigt min stil, men man vänjer sig förvånansvärt fort och blir lite mer pratglad med folk. Skulle du börja babbla med en människa som råkar åka samma hiss som du i Sverige så blir man nog betraktad som konstig, men här är det snarare tvärtom.
Sen måste jag ju hylla det fantastiska systemet med Uber som även finns i Sverige, men inte är lika stort hemma som här. Det är ju helt galet smidigt och prisvärt och fungerar otroligt bra, tusen gånger bättre än taxi! Man bara laddar ner appen och betalar med den via sitt kreditkort och bilresan är betald och klar innan. Sen ser man exakt via appen var bilen befinner sig och den dyker ofta upp inom någon minut. Det är också mindre än halva priset jämfört med taxi och samtliga vi åkte med var toppenbra. Vem som helst (med körkort) kan bli förare och det var många vi åkte med som hade det som ett extrajobb för att t ex betala av sin bil medan andra hade det som heltid.
På hemmaplan idag var det mestadels lugnare träning och imorgon är det lite mer tempon igen. Vårt plan ska landa ganska tidigt på morgonen och hinner vi bara med det så bör jag kunna se lite av träningen i alla fall.  

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1