Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen började med tvärstopp vid Rotebro/Stäketleden där de hade börjat med ett vägarbete och bara släppte fram trafiken växelvis åt ett håll i taget. Trots att klockan då bara var 5.40 så var det fullt med bilar i kö. Så småningom blev man framsläppt och lite försenad kunde arbetsdagen börja. 
Fredrik kommer alltid till första turen kl 6.30 varje morgon och det dröjde inte länge förrän jag fick ett sms från honom att han satt fast i stillastående trafik, han trodde så klart att det skett en olycka när det inte ens rör sig. Så jag kunde lugna honom med att det kommer att släppa och 15 minuter försenad anlände han. 
Det där lilla påverkar liksom hela dagen eftersom vi blir lite sena ut med varje tur och ligger något efter i tidsplanen, men det är bara att acceptera och köra på.
Ett snabbjobb idag när Label Black och Mr Tooma Global gick 800 meter tillsammans och det såg mycket trevligt ut. Båda startar den 21 september som är första dagen av Festival of Racing, den dagen har vi många som startar och kvalar. Vi har även ett par som startar på Stockholm Cup-dagen den 23e och däremellan (dvs lördag den 22a) så är det åringsauktion.
Förutom snabbjobbet så red vi en hel del raskare canters samt några lugnare. Dessutom startboxträning med High Max, Perfect Girl Ester och Space Dragon. De skötte sig exemplariskt med att gå in och stå där lugnt. Space Dragon har inte sprungit av tidigare, han såg lite förvånad ut när grindarna slogs upp medan de andra två var snabba ut. Fast sånt där lär de sig fort, jag är säker på att redan nästa gång så är han betydligt mera med på noterna.
Det blev en bra träningsdag idag, nöjd med alla hästar. Imorgon tränar vi vidare och även då lite snabbjobb!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1