Dagbok

Stallets dagbok

Idag raskare träning för de allra flesta och hästarna ser verkligen peppade och fina ut! Mycket nöjd med hela dagens träning, både själva upplägget och hur hästarna såg ut.
Det var verkligen mycket arbete i stallet idag också och inför dagen kändes det som att det skulle bli en kämpig dag för att hinna med allt som skulle göras. Detta gick dock hur smidigt som helst tack vare bra teamwork och vid lunch var allt på dagens lista avklarat, kändes toppenbra!
Därefter följde ett kortare tränarmöte där vi hann diskutera en del saker och direkt efter det så blev vi bjudna på lunch av Tattersalls som ville informera lite inför höstens åringsauktioner utomlands. Det dröjer ju inte så länge förrän det är dags att börja köpa åringar, helt galet vad tiden går fort. Den svenska auktionen går av stapeln som vanligt i Sthlm Cup-helgen 21-23 september (tävlingar fredag, auktion lördag och tävlingar söndag) och här kan man läsa katalogen på nätet: http://saef.se/pdf/SAEF_catalogue_2018.pdf
När det gäller de utländska auktionerna så kommer vi åka på flera av dem, det finns många auktioner att välja på som kommer ha kvalitativa hästar och därför intressant att vara på plats och bevaka så många som möjligt i jakten på nya fina åringar.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1