Dagbok

Stallets dagbok

Idag testade vi planen att hinna med alla turer på kortare tid och därmed undvika den värsta värmen. Det gick strålande faktiskt, ofta när man har en tidsplan så tar det längre tid än man tror men inte idag i alla fall. Planen gick ut på att när en tur kom in så var nästa tur redan intagen från walkern och borstad, kratsad och redo att sadlas. På det sättet kunde ryttarna direkt sadla nästa häst och komma ut.
Samtidigt måste man ha tiderna för harvning i åtanke och se till att hästarna får träna på en välpreparerad bana och inte gå ut fem minuter innan harvning... Men efter en liten uträkning att om vi sadlade första turen tio minuter tidigare än vanligt så skulle det här fungera så blev det rätt. Det var endast sista turen för dagen som vi väntade lite med att gå ut med för att komma på nyharvat. Den reds kl 9.30 och vi hade kunnat komma ut lite tidigare, men då hade det varit på sämre bana så då var det så klart bättre att bara vänta en liten stund. Är lite stolt över att vi hann med all träning så här effektivt och bra faktiskt.
Hästarna tränade på fint allihop idag och det känns väldigt uppåt i träningen, så nu hoppas vi verkligen att det kommer märkas i loppen också. Det blir ju mycket tävlingar nu ett tag framöver, Göteborg på söndag, Bro Park onsdag, Bro Park söndag och så igen nästa onsdag. 
Så imorgon bär det av mot Göteborg med House in Order och Haweswater, men vi åker först på kvällen när den värsta värmen har lagt sig.
Blir nog en uppdatering från transporten imorgon kväll, med både träningsrapport från dagen samt hur resan går!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1