Dagbok

Stallets dagbok

Vi var tillbaka i stallet i natt strax före kl 1. Egentligen längtade jag hem, men det kändes inte särskilt vettigt att sitta och köra bil fram och tillbaka så det blev några timmars sömn på soffan inne på kontoret för mig. Istället kunde jag börja tidigare och få ut de första hästarna i walkern så de var redo att ridas redan kl 6 när vi egentligen börjar jobba.
Tobias fick en välförtjänt ledig dag och var kvar i Malmö så vi fick jobba på men det gick bra och arbetet flöt på fint trots ett späckat schema med mycket att göra.
Men värmen, den är galen faktiskt. Nu längtar man bara efter ett riktigt regnväder, naturen behöver det. Luften är så tryckande och jobbig och graderna stiger redan tidigt på morgonen. I Malmö var det inte lika varmt, verkar som att det är värst i Stockholmsområdet.
Hästarna blir varma, men klarar det ändå faktiskt oväntat bra. Imorgon kommer vi alla att börja jobba tidigare för att få ut alla turer så tidigt som möjligt.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1