Dagbok

Stallets dagbok

Klockan ringde imorse kl 2.15, helt galet faktiskt. Har en ganska lång resväg och dessutom var det en del saker kvar att packa och få in i bilen innan jag kunde åka hemifrån en timme senare. Klockan 4 var jag och Tobias igång i stallet, planen var att Light Treading skulle hinna äta sin frukost innan vi åkte så vi inledde med fodring. Medan hon åt hann vi packa in allt i transporten, jag kollade av alla hästars ben samt skrev ut schemat för dagen på vår whiteboardtavla som vi alltid använder. 
Strax före klockan 5 rullade vi ut från stallområdet och resan gick hur bra som helst och vi anlände strax efter klockan 13 till Jägersro. Det är inte idag alls lika varmt i Skåne som i Stockholm vilket känns väldigt skönt, mera lagom här. Så vi slapp åka i riktig värme överhuvudtaget, vi hann lämna Stockholmsområdet innan solen gassade alltför mycket.
Hon har rest mycket lugnt och bra och installerade sig fint i sin box efter en promenad. Sedan åkte vi till vårt hotell och tog det lugnt i ett par timmar innan det var dags att återvända till stallet för lite motion för henne samt kvällsfodring. 
Nu laddar vi inför morgondagen som ju är den största dagen på året på Jägersro. Jag har uppdaterat med kommentar angående våra chanser i Derby Sprint och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat). 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1