Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens mycket positiva insatser så blev det istället en tung dag idag när fina Striker skadade sig i loppet och pullades upp. När man ser sin häst stannas upp så befarar man så klart det värsta och skadad var han, men viktigast tycker jag är att han kan bli frisk så hans ägare Ewa kan ha honom som ridhäst framöver. En eloge till Fredrik som var snabb att stanna när han kände sig tveksam till hur Striker kändes och det bidrog till att begränsa skadan, annars hade det kunnat bli betydligt värre.
Man vet att risken finns och speciellt i tävling vid maxprestationer, men det tynger i hjärtat när när något sånt händer. Jag vänjer mig aldrig och det vill jag inte göra heller.
Det har varit en tuff tid för oss med halsinfektioner och annat, det är ganska kämpigt när det blir så mycket på en gång. Nu verkar hästarna på bättringsvägen från infektionerna och vi har fina och kvalitativa hästar, så förutsättningarna finns. Man får försöka komma ihåg det och fokusera på det positiva när det tar emot.
Vi lägger ner sådant enormt jobb varje dag och man vet att det går både upp och ner, men nu hoppas jag verkligen att det går uppåt igen.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1