Dagbok

Stallets dagbok

Här sitter vi i transporten på väg mot Norge. Det är Kurre som kör, jag sitter med datorn i framsätet och Tobias sover i baksätet med en sådan där sovmask över ögonen. Han drog på sig den direkt och somnade inom typ en minut... 
Vi åkte strax före kl 16.30, det var fortfarande varmt då men den värsta lunchhettan hade lagt sig. Daxios var ganska snäll att lasta, han tittade lite en kort stund men lät sig lätt övertygas om att gå på.
Nu har vi kört ungefär hälften av sträckan och han åker lugnt och fint. Vi har stannat en gång och kollat till honom och erbjudit vatten och han var inte särskilt varm så det var mycket bra.
Det är snart dags för ett längre stopp där Daxios kan vila lite mer och vi äta middag. Tror vi bör vara framme strax före midnatt vilket nog är bra så han kommer fram när det är både lugnt och svalt ute.
Dagens träning på förmiddagen gick bra, men träning på området är ju mer åt det lugnare hållet. Imorgon är banan öppen igen som vanligt och vi tränar där då som vi brukar.
Imorgon går Daxios i lopp 2 kl 19.00, kan ses på Atg Live och nog även på den norska Rikstotokanalen. Har uppdaterat med kommentar angående hans chanser och som vanligt hittar ni detta under fliken Starter (& Resultat)

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1