Dagbok

Stallets dagbok

Måndagar är nästan jämt fullspäckade dagar, träning som vanligt samt en hel del annat på programmet. Vår hovslagare kommer alltid på måndagar och det kräver en del assistans från vår sida. Idag var dessutom vår veterinär förbi en sväng och gjorde några rutinkontroller och även det tar ju en del tid. Dessutom foderleverans i slutet av förmiddagen, så det var full fart mest hela tiden.
Trots det så flöt ändå arbetet på bra och vi hann med allt vi skulle. Dagens träning gick utmärkt, hästarna var pigga och glada och de såg fina ut.
Anmälningar idag till nästa onsdag (den 16e) och då har vi Stureplan, Striker, Haweswater och Label Black som siktar på start. 
Det är dags för en bilduppdatering snart, med lite tur så kan det bli att den kommer imorgon (jag väntar in lite fina bilder från Wolfram, så det hänger lite på det)!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1