Dagbok

Stallets dagbok

Blandad träning idag och några som gick i lite raskare tempo. Mest intressant var att se Koko Taylor, Miss Global Tooma och Approach tillsammans. De började lugnt och skulle sedan lägga upp tempot lite mer mot slutet. Det var inte snabbjobb som var inplanerat utan en bättre canter. Dock var de på hugget och inte minst eftersom de gick alla tre i bredd, så över upploppet blev tempot ganska raskt och alla tre såg toppenfina ut.
Det är alltid så spännande när man börjar träna på med hästar för första gången och både Koko Taylor och Miss Global Tooma har inte varit redo för detta förrän nu, även om de är treåringar.
Vi fick finbesök i stallet idag, Angelika som numera jobbar i galoppstall (hos James Tate som faktiskt var den som tränade Yajamila när vi köpte henne i Newmarket) är hemma i Sverige i en vecka. Var jätteskoj att hon kom och hälsade på oss, vi har verkligen saknat henne!
Idag vid fikarasten gjorde vi något annorlunda, vi stängde av ljudet på mobilerna och hade dem i en hög borta vid tvn. Så istället för att alla satt och glodde i sina mobiler så satt vi och pratade. Jag tyckte det var både trevligt och nyttigt, jag hoppas att vi kan göra det till en vana framöver. Alla (och inte minst jag) är vana vid att vara ständigt uppkopplade, så en liten paus från det på en halvtimme är nog väldigt bra.
Imorgon är det tävlingar igen, första onsdagen med tävlingar och vi har kval och fyra startande. Har uppdaterat med kommentarer angående chanserna och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1