Dagbok

Stallets dagbok

Glädje imorse när temperaturmätaren visade fyra plusgrader! Det är oerhört värdefullt att graderna inte går ner till minus under natten, för varje gång de gör det så innebär det att smältningsprocessen som tar bort tjälen kommer av sig och får börja om. 
Verkar som det händer mycket nu med dirttracken, vi fick besked idag att den öppnar på måndag. Då har vi hela veckan på oss att vänja in hästarna vid det nya underlaget och de som jobbar med banan hinner också förhoppningsvis få den att sätta sig genom att harva och packa den.
Så tävlingar nästa söndag den 15e borde inte vara några problem, vad kul! Ser såå fram emot att säsongen ska dra igång nu och också att få börja träna på stora banan igen.
Idag var det lite blandad träning där några cantrade på ganska rejält, några i mellantempon och så var det också några som gick lite lugnare.
Allra raskast gick Tailwind och Light Treading som båda såg mycket fina ut. Även Space Dragon, Daxios och Stureplan gick i goda tempon och de ser bra ut allihop, vilket övriga också gjorde.
Tvååringarna tränar på utmärkt och har kommit långt i sin träning, där ska det bli extra spännande att få se dem på stora banan nästa vecka. Senast de var där var de "bebisar" som nyligen var inridna  och de har lärt sig oerhört mycket sedan dess, så nu är de nästan som helt andra hästar.
Imorgon tränar vi vidare och vi håller tummarna för att plusgraderna håller i sig även i natt!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1