Dagbok

Stallets dagbok

Idag kändes som ett stort framsteg för våren! Det smälte bort massor med snö under dagen (även fast det var minusgrader imorse) och vid lunch kändes det verkligen som vår, solen sken och det var liksom en annan värme i luften.
Dessutom två saker till som gjorde att man börjar få upp hoppet om att säsongen snart ska kunna dra igång;
1. Det var anmälningar till söndag den 8 april, alltså om knappt två veckor. Vårt bidrag till anmälningslistan var Global Boxticker i ett maidenlopp och Stureplan i en Guldhandicap. När man ser listan med anmälda hästar, då blir man ju lite extra peppad att alla tävlingar snart ska börja.
2. Vi fick också meddelande om att man förmodligen kan få testa dirttracken på onsdag efter kl 10. Än är den inte klar, men nu har de i alla fall fått upp topplagret med 10 cm och de tycker nu att vi kan få prova att rida där för att få vänja in dem, men att vi bör ta det lugnt eftersom det ligger ett hårt lager med tjäle under.
Det tråkiga däremot är ju att det nu väntas vara ganska rejält med minusgrader på nätterna den kommande veckan. Klar risk för bakslag för alla framsteg mot våren som har gjorts. Kan inte bara vintern ge sig nu?
Dagens träning gick bra, som oftast på måndagar lite av en rutinträningsdag med tempon åt det något lugnare hållet och hästarna såg fina ut.
Imorgon är jag i stallet som vanligt och hinner följa träningen hela förmiddagen innan det vid lunch är dags att bege som mot Arlanda och sen Dubai. Jag uppdaterar när jag har möjlighet på vägen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1