Dagbok

Stallets dagbok

Så var det lördag igen och bästa dagen i stallet. Då kommer det ju ofta en hel del hästägare på besök vilket vi alltid tycker är trevligt.
Vi tränade hästarna som vanligt och det var en hel del snabbjobb eller raskare träning som gick mycket bra. Dessutom var Quagmire ute och galopperade på gräsfältet vilket han uppskattade. Vi brukar träna där emellenåt, men det var första gången för i år eftersom det tagit tid för gräset att bli redo. 
Idag var det den årliga stallbacksvandringen och det var glädjande nog stor uppslutning och majoriteten var nya ansikten. Väldigt roligt om fler kan upptäcka galoppen! Jag hoppas att en hel del av de som var med idag tar steget att höra av sig och kommer på besök igen framöver för att få mer inblick och får träffa hästarna inne i stallet och så. Det finns så mycket roligt och trevligt med galoppen när man väl kommer in i den här spännande världen.
Imorgon har vi tävlingar igen och vårt stall har två starthästar. Jag har som vanligt uppdaterat med kommentarer angående deras chanser, titta in under Starter (& Resultat) för att läsa där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1