Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det blandad träning som gällde. Vi tränade både på dirttracken och på rakbanan, vi tränade i olika tempon från lugnt till raskt och allt däremellan. Hästarna såg fina ut och vi är nöjda med dagen. Med sol och värme så blir allt så mycket mer lättjobbat, man får så mycket energi av vädret. 
Sedan är det också skönt för hästarna att kunna gå ut i hagarna utan täcken nu, lite sol i pälsen är välgörande. Att de kan få rulla sig ordentligt utan något som är i vägen verkar uppskattas och kanske blir det en extra hjälp att få bort den där sista delen av vinterpälsen som de fäller av? Våra hästar gillar nästan alltid att vara ute, men visst märks det ändå nu att de njuter extra mycket när vädret är så här fint. Och det gör vi med!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1