Dagbok

Stallets dagbok

Skönt att få ut hästarna på tur igen! Efter en lite kallare natt så hade banorna torkat upp en hel del och vid en första koll på morgonen hade jag lite hopp om att vi skulle kunna komma ut på någon av banorna och cantra.
Dock tog det en del tid innan banpersonalen jobbat klart med banorna så pass mycket att de kunde öppna igen, det var en hel del arbete med att få både rakbanan och dirttracken uppjämnad. 
Så de första turerna på morgonen blev travturer och därefter kunde vi komma ut på dirttracken och jogga runt. Banan var djupare invändigt eftersom mycket regnvatten runnit inåt, men på den utvändiga delen var den absolut tillräckligt bra att cantra lugnt på. 
Hoppas nu att banan fortsätter torka upp mer och mer så vi kan träna på raskare inom ett par dagar. Men bara att vi kunde motionera dem lite idag var väldigt positivt. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1