Dagbok

Stallets dagbok

Det var tolv minusgrader imorse! Egentligen i ett större perspektiv så är det inte exceptionellt kallt, men så kändes det efter en lång tid av plusgrader som vi haft. Men vi kämpade på ändå och träningen flöt på fint.
Värst var att vattenkopparna hade frusit och så ska det verkligen inte vara. Jag ägnade flera timmar åt att värma upp dem genom att fylla upp dem med varmvatten och sedan ösa på med det tills det släppte i varje kopp. 
Självklart ska vattnet fungera även om det är kallt och Svensk Galopp har vidtagit en del åtgärder idag med värmen som förhoppningsvis gör att det här problemet inte uppstår igen (man kan ju i alla fall hoppas...).
Något som däremot var strålande bra var skicket på dirttrackbanan. Inte en enda klump i den och trots de kyliga graderna så var det ändå gott fäste. Den här omläggningen som gjordes i våras resulterade i att vi fick en ny sorts sand och den verkar fungera över all förväntan. Dessutom en eloge till banpersonalen som gör ett mycket bra och engagerat jobb med banan.
Imorgon jobbar vi vidare och det verkar risk för att det är ungefär lika kallt då för att sedan bli lite varmare till helgen.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1