Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen var precis som igår kall, men ändå ganska behaglig. Väderprognosen sa snö framåt dagen och framåt förmiddagen började himlen se underlig ut. Det var sol och blå himmel med moln, men i horisonten låg det som ett helt mörkt lock, en skarp kant med svarta moln. 
Vi tränade på enligt plan från morgonen och framåt vilket gick bra. Men vädret låg där och lurade hela tiden kändes det som.
Vid lunch började det snöa. Och snöa. Och snöa.
Vilken galen scenförändring på kort tid, det är en vecka sedan vi hade 14-15 grader varmt varenda dag. Nu verkar det dock som att det här kanske inte blir så långlivat, redan i mitten/slutet av kommande vecka ska det blir 5-6 plusgrader igen och då är det nya förutsättningar igen.
Imorgon när det är tävlingar får man nog räkna med en bana som är mer åt vinterbanehållet, men dirttracken saltades igår och det bör ju vara till stor hjälp. 
Vi har två starthästar imorgon, läs närmare kommentarer om deras chanser under fliken Starter (& Resultat).
Kör försiktigt i snön om ni ska ut och åka!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1