Dagbok

Stallets dagbok

Idag påbörjade vi själva inridningen av åringarna. De har verkligen förberetts ordentligt med långa tömkörningspass över området. Wayfarer har varit jätteduktig med det och gått fram överallt klockrent. Queens Legend är cool men med väldigt mycket vilja och här gäller det verkligen att från början se till att det blir rätt. Använder hon viljan som vi hoppas så har hon alla möjligheter att bli ett supersto.
Vi började idag i boxen med att hänga och sitta, här får det individuellt ta den tid det tar då varje häst säger ifrån vad den är redo för att göra och inte. 
En väldigt bra första dag med inridningen får man säga. 
I övrigt var det som vanligt på måndagar en hektisk dag med massor på agendan och träning i lagom mellantempon och hästarna var verkligen pigga. 
Imorgon blir det lite mer tempon på träningen och vid lunch blir det också avfärd mot Jägersro och tävlingarna där på onsdag!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1