Dagbok

Stallets dagbok

Vi var framme kl 04.30 imorse, det gick faktiskt över förväntan att köra hela natten. Jag hade en dipp vid midnatt där jag började bli trött, men stannade och köpte dricka. Bara att komma ut i friska luften och röra sig en kort stund hälpte till, resten av resan gick smidigt.
Det var svinkallt på Övrevoll när vi kom fram, minusgrader och frost. Att lägga sig och vila i transporten någon timme var ingen höjdare, det blev snabbt en ganska vidrig kyla och till slut var det bara att gå upp. Vi åkte iväg sedan och åt hotellfrukost vilket var trevligt, därefter var det bara ett par timmars väntan innan tävlingarna drog igång.
Fina lopp av både Princeton Graduate och Quagmire som blev trea och fyra i stark konkurrens. Klart man vill vinna, men jag är ändå väldigt nöjd med båda hästarna. Se närmare kommentarer under fliken (Starter &) Resultat. 
Skönt att komma iväg hem i tid också efter nattens körning, vi var hemma vid 21-tiden. 
Imorgon tränar vi vidare som vanligt!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1