Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig seger och vilken strålande inledning på vårsäsongen för oss! Quagmire vann enkelt, gick i ledning från start till mål. Jag måste ge en stor eloge till Andreas, när man rider iväg så där i front så är det otroligt viktigt med tempobedömningen och det är inte heller särskilt lätt. Andreas red ett totalt perfekt lopp! 
Väldigt roligt när man gör resan hela vägen till Malmö att det gick så bra och segern i Sunday Special var värd 50 000 kr vilket ju var väldigt fint. 
Jag gläds också med delägarna i honom att få en seger. Vi har haft andelar till salu i honom, så det känns extra skoj att de som köpte in sig fick utdelning för det nu. Det finns faktiskt andelar kvar, så det är synd att inte fler nappade innan segern.
High Max tappade bakkärran i andra sväng (efter mål första varvet). Det visade sig att orsaken var att han blev rejält trampad i loppet och fick ordentliga sår på sitt ena bakben, han är fullt ursäktad!
Mer utförlig kommentar om dagens insatser kan ni läsa under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1