Dagbok

Stallets dagbok

Himla mycket vårfeeling idag... not! På bilresan mot Bro på morgonen fullkomligt piskade snön mot rutan och under förmiddagen hann till och med marken bli helt vit. Man vet ju att det alltid kommer tillfällig bakslag, men fy så kallt och trist det var idag.
Vi tränade som vanligt och på måndagar är det ju alltid höger varv som gäller på dirttracken. Träningen gick åt det lugna/mellantempohållet och gick fint, imorgon blir det något raskare farter.
Vi fortsatte också med vårt tvättprojekt och nu är halv "stostallet" (där ston och valacker bor, men inga hingstar) klart. Imorgon avslutar vi med andra halvan och det ser vi verkligen fram emot, skönt att få det klart.
Imorgon är det också både startanmälan till Jägersro på söndag och anmälningar till Bro Park nästa vecka (onsdag den 14e samt söndag den 18e), äntligen dags för tävlingar igen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1