Dagbok

Stallets dagbok

Skönt att plusgraderna har återvänt och även om det inte är varmt, så är det återigen mera höstväder (med regn nu framåt kvällen i och för sig). Så länge temperaturen inte visar minus så är jag nöjd!
Det var en ganska vanlig träningsdag idag med raskare tempon och hästarna såg fina och starka ut. Åringarna tränade vidare och denna vecka planerar vi att jobba lite mer intensivt med dem för att komma framåt en bit till. 
Nu laddar vi för morgondagen då vi har tre startande i två lopp. Det är ju en kortare tävlingsdag med endast fem lopp och jag kan tycka det känns ganska lagom faktiskt som en mellandag så där.
Nästa söndag när vi har nästa tävlingsdag på Bro är det en klart längre dag (och vi har också fler starthästar) och när det är söndagstävlingar så passar det bättre med fler lopp eftersom det alltid är mer folk på plats då.
Jag har som vanligt uppdaterat kommentarer om våra chanser imorgon, så kolla in det under fliken Starter (& Resultat). 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1