Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag och en ny vecka igen. Stockholm Cup-veckan. Tidigare år har det inneburit tävlingar fredag kväll, auktion på åringar lördag och tävlingar söndag.
I år har dock auktionen flyttats en vecka senare till lördagen efter. Både bra och dåligt enligt mitt tycke.
Det har varit tidigare väldigt stressigt, speciellt för oss tränare som ska hinna med allt under dessa tre dagar, att kolla in åringar för köp kräver en hel del tid. Samtidigt har ju alla varit på plats i Stockholm under den här helgen medan den nuvarande auktionslördagen har tävlingar på Jägersro dagen efter vilket inte är optimalt.
Dagen på Jägersro (den 29e) anmäldes idag och vi kommer åka dit med någon eller några hästar, vi får se senare under veckan hur många det blir.
Vi inleder dock veckan med en tur till Norge dit vi åker imorgon för lunchtävlingarna på onsdag. Rapport från resan samt morgondagens träning kommer så klart imorgon.


Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1