Dagbok

Stallets dagbok

Nästa vecka blir det ett intensivt tävlande. Visserligen har vi förmodligen ingen starthäst på Stockholm Cup-dagen, men vi har däremot startande både onsdag och fredag.
Onsdag är det lunchtävlingar på Övrevoll och vi har där House in Order i ett bättre handicaplopp med bra prispengar, startlistan kom ut igår. 
Idag var det startanmälan till Breedersdagen nästa fredag. Där har vi flera starthästar samt Eye for an Eye som kvalar. De som startar är Haweswater och Chizhou i samma lopp, Mr Tooma Global i Breeders Sprint och så Timo Nurmos som gör spännande debut. Det ser vi fram emot!
Dagens träning var mestadels åt det något lugnare hållet även om det var några hästar som tränade på lite mer. Mer tempon blir det imorgon.
Idag har Wolfram gjort klart jättefina bilder från tävlingarna i onsdags. Jag kände när de kom att en bilduppdatering vore rolig, så nu finns nya bilder från tävlingsdagen uppdaterade. Ni hittar dem som vanligt under fliken Veckans Bilder.
Imorgon tränar vi vidare, men ni som redan nu har ledigt önskar jag en trevlig helg! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1