Dagbok

Stallets dagbok

Ett så härligt formbesked idag! Båda hästarna gjorde jättefina lopp och så klart var Shylocks seger bäst, roligt att få vinna när man gör resan till Malmö. Även Haweswater gjorde ett bra lopp, men hon hann inte riktigt fram hela vägen och slutade kort slagen fyra efter en snabb avslutning.
Våra hästar var i väldigt fin form under sommaren hela juli ut med segern I Derby Sprint som solklar höjdpunkt. Sedan har de presterat klart under vad de kan under några veckor nu under augusti och även om det har funnits förklaringar på enskilda hästar så har det känts som att något inte stämde. 
Vi hade då bytt till årets skörd med hö från och med den dagen de började underprestera och även om höet såg bra ut så fungerade det inte för oss, näringsvärdena blev inte rätt ihop med kraftfodret. Jag vill här förtydliga att det var inte fel på höet, men värdena på det var inte kompatibelt med vår övriga foder.
Så nu har vi bytt till en mer passande höskörd näringsmässigt och detta var första starthästarna på den här foderstaten, så det kändes extra bra!
Nu är vi på väg hem och när man kör en mindre bil som vi gör denna gång så går ju resan klart fortare. Vi kommer vara vid stallet strax före kl 22, nästan lyxigt faktiskt. Tobias får mer än godkänt för sin körning, men visst saknar vi Kurre här i bilen!
Imorgon är det dags för tävlingar igen, denna gång på Bro Park och det är kvällstävlingar som gäller med första start kl 17.30. Jag har nu uppdaterat kommentarer både angående dagens resultat och morgondagens chanser och ni hittar båda under fliken Starter & Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1