Dagbok

Stallets dagbok

Måndagar brukar ju vara lite av rutindagar och så även idag. Dock var det en del hästar som tränade på ganska raskt på rakbanan, vi hade också några som höll sig i mellantempon på dirttracken. Dagen flöt på utmärkt och hästarna skötte sig fint.
Idag var det anmälningar, både till Göteborg nästa söndag (den 8e) samt Bro Park nästa onsdag (den 4e). Normalt sett är detta med anmälningar ganska snabbt avklarat om vi inte har fler än en häst per lopp, Fredrik rider ju alla i första hand. Han är dock tyvärr avstängd nästa onsdag (som är SM-dagen med många större lopp) så idag fick jag jobba lite mer med bokningar av ryttare. Det blev lite olika jockeys på de som ska starta och jag känner mig nöjd med hur det blev, i alla fall så här på förhand.
Imorgon tränar vi som vanligt på förmiddagen och strax innan lunch beger vi oss sedan mot Malmö och Jägersro med Haweswater och Shylock. Uppdatering kommer från bilen imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1